Een vraag die we vaak via mail of social media binnen krijgen is: waarom kan je geld verdienen met het invullen van enquetes? Ook niet iedereen wil geloven dat je geld krijgt voor het invullen van een enquete. Echter, veel bedrijven zijn bereid om geld te betalen in ruil voor kostbare data. Hieronder leggen we uit waarom je geld ontvangt voor het invullen van een enquete en waarom het belangrijk is om enquetes naar waarheid in te vullen.

Een ingevulde enquete als onderdeel van een marktonderzoek is waardevol voor bedrijven

enquetes invullenVeel internationale bedrijven doen marktonderzoek om uit te vinden of een nieuw product relevant is voor een bepaalde doelgroep. Deze marktonderzoeken worden meestal opgezet door marktonderzoekbureaus. Deze stellen aan de hand van een onderzoeksvraag een enquete op. Bijvoorbeeld: is er behoefte aan een dienst waarbij je films niet hoeft te downloaden maar kan streamen vanaf ieder device. De enquete die antwoord moet geven op deze onderzoeksvraag van Netflix wordt dan bij een bepaalde doelgroep uitgezet via een van de onderzoekspanels: bijvoorbeeld ListWise Nederland. Dit kan de Nederlandse bevolking zijn tussen 18 en 65 jaar oud. Voor dit onderzoek hebben ze bijvoorbeeld 500 respondenten nodig die representatief zijn voor de Nederlandse bevolking. De respondenten die deze enquete invullen krijgen hiervoor een vergoeding. De informatie die zij namelijk aan het onderzoeksbureau hebben verstrekt is erg waardevol voor hun opdrachtgever Netflix.

Enquetes invullen voor geld is betrouwbaar bij de door ons geselecteerde panels

Op deze website vergelijken we een aantal panels waarbij je betrouwbaar geld kan verdienen met het invullen van enquetes. Het is van belang dat als je voor bedrijven waardevolle data genereert daar een vergoeding voor krijgt. De vergoeding kan per ingevulde enquete verschillen. De vergoeding voor het invullen van een enquete bepalen de panels op basis van de tijdsduur van de in te vullen enquete en de moelijkheidsgraad. De manier waarop je de vergoeding voor de enquete krijgt zal verschillen per onderzoekspanel. Wij hebben de onderzoekspanels vergeleken en speciaal voor jou een rij gezet.

Als je geld wilt verdienen met enquetes vul deze dan naar waarheid in!

Bedrijven die marktonderzoek doen, willen betrouwbare data ontvangen de respondenten die de enquetes invullen. Ze hebben namelijk niets aan data die niet betrouwbaar is. Een onderzoeksbureau doet daarom verschillende kwaliteitscontroles op de ingevulde enquetes. Zo kijken ze naar of de vragenlijst niet te snel is ingevuld door de respondent of dat de respondent verkeerde antwoorden heeft gegeven op zogenaamde controle vragen. Als de kwaliteit van de compleet ingevulde enquete niet aan de eisen voldoet, kan de onderzoekspartij de vergoeding voor de enquete door het panel laten intrekken.

Start vandaag nog met enquetes invullen!

Als je oprecht geinteresseerd bent om iets extra’s op een gemakkelijke manier online bij te verdienen dan is het invullen van enquetes misschien iets voor jou. Zorg ervoor dat je jezelf bij een of meer van onze partners aanmeld zodat je zoveel mogelijk enquetes zal ontvangen. Vul deze naar waarheid in en verdien snel je eerste uitbetaling!